Aktiviteter

Kreativt

Leta fram de kreativa sidorna bland era kollegor och skapa något tillsammans! Kanske blir resultatet något att ta med till arbetsplatsen för beskådning…

Foto- och filmjakt

I en rolig och kreativ lagtävling utmanar ni varandra i att vara företagets bästa reklamfotografer/filmare. Varje lag får ett startkit med instruktioner, digitalkamera och rolig rekvisita. Kreativitet och nytänkande premieras. Ett bildspel sätts ihop och företagets jury utser ett vinnarlag! Perfekt till mingel och fördrink eller som en kort bensträckaraktivitet!
Filmerna redigeras och skickas till er.

Tid: ca 45 min + ca 30 min bildvisning
Antal: från 20 personer

 

 

Vernissagemålning

En avspänd och trevlig aktivitet med mycket kreativitet! Deltagarna delas in i grupper där varje grupp får en linnedukstavla, staffli med penslar och färger samt skyddsförkläden. Därefter ges det tema ut som de olika grupperna skall försöka tolka på sitt eget sätt.
Tonvikten är lagd på att stimulera gruppens samarbetsförmåga och kreativitet samtidigt som de får en rolig stund tillsammans.

Tid: 1,5 timme
Antal: från 8 - 120 personer

 

Isskulptering

En avspänd och trevlig aktivitet, där kreativiteten flödar i eldens värmande sken. Under professionell vägledning guidas deltagarna in i isskulpterandets magiska värld. Deltagarna formar isen efter ett bestämt tema. Med hjälp av olika typer av stämjärn formas isen till den vision som gruppen har valt.
En annorlunda aktivitet som går att göra året runt!

Tid: ca 1,5 timme
Antal: från 10 - 400 personer

Filmgala

Spela in en reklamfilm med företaget!
Vill du göra entré på röda mattan som företagets egen Oscarsvinnare?
Stärk samarbetet mellan personalen och teambuilda er genom att förena nytta med nöje. Spelar in en film som exempelvis handlar om företagets värderingar, rekrytering, produkter eller tjänster. Aktivitetens höjdpunkt sker under Oscarsgalans middag där bland annat bästa skådespelare utses.

Tid: 2-3 timmar + filmgala på kvällen
Antal: från 25 personer