Aktiviteter

Musik

Musik i olika former brukar alltid vara ett lyckat koncept för företagsarrangemang. Att avsluta dagen med gemensam underhållning är något som brukar uppskattas och lyfta gruppen.

Vi har många kontakter med olika arrangörer och utövare i olika genrer.
Här finns ett axplock med lite smått och gott!

Cantaquiz

Cantaquiz är ett spel och en frågesport som enklast kan beskrivas som en blandning av "Så ska det låta", gruppkaraoke och "Allsång på Skansen".

Lämpar sig för personalfest, kick-off eller liknande från 20-500 personer.
Alla gäster kan vara med samtidigt, genom att sjunga, dansa, svara på underhållningsfrågor, spela luftgitarr m.m.
Dataspelet projiceras på en filmduk och leds av en eller flera konferencierer beroende på gruppens storlek och karaktär. Allt snyggt paketerat så att gästerna känner sig som om de var med i frågesporten på TV. Konferenciern håller tempot och ångan på topp genom hela showen. Det lag som fått flest poäng vid spelets slut vinner duellen.

Frågespelet går även att justera efter era önskemål. Ändra innehållet till det tema ni har för kvällen, sport, Elvis, 70-, 80-tal, hårdrock, film, barn m.m. eller kanske vill ni ha unika frågor som ni själva komponerat, såsom ”Vad heter chefens hund...?”

Specialpris vid bokning genom Optimal Konferens.

Musikquiz

Varva upp stämningen och kör en underhållande och rolig musikfrågesport. Här får alla en chans att visa sina musikkunskaper, oavsett sångförmåga! Ni tas med på en härlig musikresa från 60-tal till 2000-tal.
Kluriga musikfrågor varvas med titelpussel och nostalgi.

Tid: ca 1,5 timmar
Antal: från 20 personer