Intresselistan

Arbetets museum Tillbaka

Laxholmen, Norrköping

Fakta från anläggningen

Arbetets museum ligger i det gamla bomullsspinneriet kallat ”Strykjärnet” som återfinns i Norrköpings industrilandskap bara 5 minuter från Norrköpings centrum och 10 minuter från tågstationen. Arbetets museum är ett nationellt samtidsmuseum som engagerar roar och berör. Här finns 5 välutrustade konferenslokaler som rymmer från 2 till 200 personer. Lokaler som lämpar sig för såväl föreläsning, seminarium, utbildning, mässor. Dag som kväll erbjuder vi god teknisk service för Ditt arrangemang.

 

Detta är vi på Arbetets museum särskilt stolta över

Här möts kultur, arbete och fest. Allt det som kräsna lunchare, kulturhungriga dag – och nattsuddare eller effektiva konferensdeltagare är ute efter. Mer än ett museum, en mötesplats på 7000 kvadratmeter. Måltiderna serveras av Restaurang Laxholmen på plan 6, med vidunderlig utsikt över Motala ström och de gamla textilfabrikerna. Ni erbjuds unika möjligheter att krydda Er konferens med kulturupplevelser genom våra pågående utställningar. Kanske en visning under lunch eller kaffepaus?

 

Följande ingår i vårt dagpaket

I dagpaketet ingår lokal, frukt, för-och eftermiddagskaffe och lunch. Lokalerna är utrustade med WB, PC projektor och trådlös internet uppkoppling. Naturligtvis finns här livets små nödvändigheter som block, pennor, vatten och godis. Behöver Ni helpension har vi har förmånliga avtal med flera hotell i närheten. Alla konferensbokare har 50% rabatt på visningar och glöm inte att besöka vår annorlunda museebutik med rolig industridesign där alla konferensdeltagare har 10% rabatt!

Våra möteslokaler

NAMN      BIO     SKOL      ÖAR   U-BORD STYRELSE
Folksamsalen 150 120 60 40
Alvarummet 60 35 40 24 24
Lokatten 40 28 35 24 20
Änglamark 20 20 15
Laxholmskällaren 200 150 150 30 30
Grupprum 5 st
Förfrågan Lägg till i intresselistan

Karta