Intresselistan

Best Western Hotell Halland Tillbaka

Storgatan 35, Kungsbacka

Fakta från hotellet

Med gångavstånd till det mesta i Kungsbacka ligger ett av Göteborgs ”närmsta” hotell med endast 20 minuter till Liseberg och ”Avenyn”. Vi har 63 rum, varav majoriteten är nyrenoverade i nordisk design.

Vi har fem konferensrum för 2-150 personer. Samtliga lokaler är utrustade med OH, Whiteboard, trådlöst internetuppkoppling, pc-kanon i taket, blädderblock, vatten, frukt och godis. Behöver ni något extra såsom högtalaranläggning eller andra special arrangemang fixar vi givetvis detta.

 

Detta är vi på Hotell Halland särskilt stolta över

Med centralt läge i Kungsbacka och med endast 20 minuters tågresa till Göteborg blir det enklare för era konferensdeltagare att ta sig till vårt hotell.

Vi är lagom små för att verkligen kunna ge den personliga service och hjälpa till med att skräddarsy arrangemang efter just ert behov. Våra ljusa, trivsamma och fullt utrustade lokaler tillsammans med mat av högsta kvalitet är förutsättningarna för en lyckad konferens. För oss är detta en självklarhet.

Följande ingår i vår helpension

I vårt helpensionspaket ingår välkomstkaffe med smörgås, lunch där salladsbuffé, måltidsdryck, en varmrätt samt kaffe och kaka ingår.
Eftermiddagen bjuder vi på kaffe och något hembakat.
På kvällen serveras ni en 2- eller 3-rätters middag – det är ni som väljer.
Övernattning med stor frukostbuffé dagen därpå.

 

Våra möteslokaler

NAMN      BIO     SKOL      ÖAR   U-BORD STYRELSE
Vallda/Sandö 140 120 60 40
Vallda 100 60 36 30 30
Sandö 60 40 24 20 20
Gottskär 40 30 24 20 20
Malö 12

 

Förfrågan Lägg till i intresselistan

Karta