Intresselistan

Best Western Plus Park Airport Hotel Tillbaka

Bristagatan 16, Arlandastad

Fakta från hotellet

Med ett perfekt läge bara fem minuter från Arlanda flygplats och 30 minuter från
Stockholm City, ligger familjeägda och helt nyrenoverade Best Western Plus Park Airport Hotel – ett Svanen certifierat och modernt hotell med konferensmöjligheter .
Gratis parkering & transfer med vår miljöbuss till & från Arlanda/Märsta Station gör det smidigt och prisvärt att konferera hos oss. Ett besök på vårt hotell innebär alltid god tillgänglighet och tillmötesgående service med fokus på gästen.

Detta är vi på Park Airport Hotel särskilt stolta över

Vi lägger stor vikt vid gruppens måltider som planeras speciellt av hotellets köksmästare. Under kaffepauserna dukas även en mängd olika förfriskningar upp för att gruppen ska få maximal energi. Kaffe & bananer är alltid ekologiskt hos och vi jobbar aktivt för att utesluta palmolja i den mat vi serverar. Vi dukar upp vår frukostbuffé som erbjuder alltifrån hembakat bröd, smoothies, till klassiker som bacon och ägg, redan från klockan 04.00.
En projektledare finns med er hela vägen!

Följande ingår i våra helpensionspaket

• Förmiddagskaffe, under kaffepauserna, dukas en mängd godsaker upp för att möta såväl kroppens som själens behov, och tillföra mötesdeltagarna maximal energi.
• Lunch,gruppens måltider planeras speciellt av hotellets köksmästare och serveras i hotellets restaurang och loungeområde, vars moderna design och smakfulla detaljer inspirerar till samtal, idéutbyten och nya tankebanor.
• Eftermiddagskaffe
• Trerättersmiddag
• Logi och frukost

Våra möteslokaler

NAMN      BIO     SKOL      ÖAR   U-BORD STYRELSE
Stora Oktagonen 125 108 104 38 30
Gamla stan 56 35 34 26 26
Skeppsbron 40 22 24 18 20
Riddarholmen 36 18  24 16 14
Stadshuset 18 12 16 10 14

 

Förfrågan Lägg till i intresselistan

Karta