Intresselistan

City Conference Centre Tillbaka

Barnhusg. 12-14/Drottning. 71B

Fakta från anläggningen

City Conference Centre är en av Skandinaviens största centralt belägna mötesplatser. Vi har 50 konferensrum, uppdelade på två karaktäristiska hus – Folket Hus och Norra Latin. Rummen tar från 5 till nästan 1400 personer, den totala kapaciteten är närmare 4000 deltagare. Våra lokaler ligger mitt i city. Några minuter från T-Centralen, med tusentals hotellrum på bekvämt avstånd. Hos oss finns rum för alla – konferensen, styrelsemötet, bolagsstämman och internationella storkongresser.

 

Detta är vi på CCC särskilt stolta över

Vi är stolta att, förutom det centrala cityläget, kunna erbjuda en mängd olika flexibla lokaler, att välja bland, erfaren personal, ett kreativt matkoncept – helt enkelt förutsättningar för ett lyckat möte. Dessutom erbjuder våra båda hus spännande och sinsemellan väldigt olika miljöer: smakfullt renoverade 1800-talslokaler i Norra Latin eller 50-talsfunkis i Folkets Hus. Du hittar oss mitt i stans vimmel – med den bästa service du kan önska dig, med avancerad teknik och förstklassig mat & dryck.

 

Följande ingår i vårt dagpaket

Vällagad mat och därtill passande dryck är två av hörnstenarna för ett lyckat möte, en fest eller ett event. Få saker har så höga förväntningar på sig som just maten och drycken när deltagarna anländer. I vårt heldags konferenspaket ingår en fräsch kaffebuffé på förmiddagen, en vällagad lunch med det lilla extra, och en uppiggande kaffebuffé på eftermiddagen, i lokalen finns mineralvatten. Vårt halvdagspaket anpassas efter kundens ankomst, till ett för- eller eftermiddagspaket.

 

Certifieringar och Klassificeringar
Svanen

Safe

Förfrågan Lägg till i intresselistan

Karta