Görvälns Slott Tillbaka

Järfälla

Fakta från anläggningen

Görvälns Slott är ett boutiquehotell som ligger mitt i Görvälns naturreservat vid Mälarens strand i Järfälla. 30 minuter från Stockholms city. Att mötas på Görvälns Slott är en upplevelse där inget lämnats åt slumpen. Vi kallar oss Stockholms skönaste hotell och det ställer också krav på sköna möten. Vi ser till att du alltid har rätt utrustning i mötes- eller konferenslokalen i en både vacker och avkopplande miljö.

Detta är vi på Görvälns Slott särskilt stolta över

Här har det satsats extra mycket på sovkomforten med fluffiga kuddar, täcken och ”featherbeds” i sängar från svenska Mille Notti. På hotellet finns gourmetrestaurangen Galleriet som levererar mat och dryck i världsklass. Man arbetar efter konceptet Clean Eating by us™ . Det innebär att man bland annat undviker onödiga tillsatser och konstigheter och bara serverar vällagad, ren och god mat. Gärna tillagad på så stor del ekologiska eller biodynamiska råvaror som möjligt.

Följande ingår i vår helpension

I paketet som vi kallar helpension ingår kaffe och smörgås vid ankomst, juice och något sött. En 2- rätters lunch med te, kaffe och kaka. Till eftermiddagens paus serveras te, kaffe och konditorns hemgjorda sötsaker. Dagen avslutas med en trerätters gourmetmiddag i restaurang Galleriet och dagen efter skön hotellfrukost.
Sista dagen ingår förmiddagskaffe, te och kaka. En 2- rätters lunch med te, kaffe och kaka. Till eftermiddagens paus serveras te, kaffe och konditorns hemgjorda sötsaker.

 

Förfrågan

Karta