Steningevik Tillbaka

Steninge Allé 111, Märsta

Fakta från anläggningen

I naturskön, kulturhistorisk miljö vid Mälarens strand, endast 8 minuter från Arlanda och 30 minuter från Stockholm finns en omtalad värme och hemkänsla varvat med hög professionalism och gästfokus. Hos oss är varje detalj lika viktig för helheten. Mötesrummen och tekniken håller mycket hög kvalitet och ger de bästa förutsättningarna för ett bra möte. Förutom trådlös uppkoppling (100 Mb) fiber, finns fast uppkoppling samt möjlighet till videokonferens i de flesta lokaler.

I nyrenoverade Säteriet kan en grupp mötas och bo helt avskilt.
Gruppen har tillgång till hela huset för informella samtal i biblioteket framför brasan, kaffe i vardagsrummet med utsikt över trädgården och Mälaren. Möten i konferensrummen med all teknisk utrustning. Måltiderna serveras i matsalen, tillagade av den egna kocken och serveras av personal som finns med er under hela dagen. I Säteriet finns två minisviter och i anslutning åtta nybyggda hotellrum, alla smakfullt inredda.

 

Detta är vi på Steningevik särskilt stolta över

Kvalitet, omtanke, engagemang och ett prisbelönt kök, det är framgångsfaktorerna som bidragit till att vi fått utmärkelser som Årets Mötesplats, Bästa totalupplevelse och Årets bästa hemsida. Vi har alltid nattbemanning för våra gästers trygghet. I våra omtyckta rum finns bl a badrock, strykjärn, strykbräda, vattenkokare och safe. I relaxavdelningen med utsikt över Mälaren finns herr- och dambastu och en pool med jetstream.

 

Följande ingår i vår helpension

Certifieringar och Klassificeringar

Svanen Klimatpositiv

Förfrågan

Karta