Erbjudanden

Welcome Hotel / Wärdshuset Lasse Maja

Nära city men inte mitt i smeten, lantlig touch men ändå nära stan. Modernt men samtidigt fyllt av historia. Lummigt och grönt med stor fri parkering. Nära E18, E4 och pendeltåg men trots det inget brus eller buller utan familjärt, mysigt och ombonat. Vi erbjuder med andra orden den perfekta knytpunkten för möten!

Ni samlas i vår lummiga Tingshuspark intill Wärdshuset Lasse Maja. Vi hjälper till att dela in er i lag och går igenom reglera. Under 1,5 timmar får ni kasta era bouleklot och tävla mot varandra i en atmosfär av skratt och tävlingsanda. Under spelets gång serveras snacks till skön musik. Vi bemannar vår utomhus bar och ser till att ni har en trevlig kväll.
I Boule & Bar ingår snacks och 1,5 tim boule. Ord pris 295 kr/person.

Erbjudandet gäller i samband med bokning av helpension mellan juni-augusti för minst 20 personer.

Är ni en stor grupp som letar efter fler härliga utomhusaktiviteter att varva med, eller är hela gruppen inte helt övertygad om bouleidén? Då finns det andra alternativ att utforska i vår Tingshuspark! Här kan ni bland annat prova på krocket, kubb, frisbeegolf och självklart inte att förglömma – vår utomhusbar!

Startdatum
2024-06-01

Slutdatum
2024-08-31

Observera att detta endast är en intresseförfrågan.

Optimal Konferens reserverar sig för eventuella ändringar eller korrigeringar gällande erbjudanden från respektive konferensanläggning och hotell.